21:58 7.112017

Цьогоріч на зміцнення української армії закарпатці віддали 170,3 млн грн військового збору

Економіка 2115

За десять місяців 2017 року з доходів закарпатців до бюджету надійшло 170,3 млн грн військового збору, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 38,3 млн гривень.

За інформацією управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Закарпатській області, лише у жовтні 2017-го на зміцнення оборони країни спрямовано 17,7 млн грн.

Фахівці органів ДФС Закарпаття зазначають, що усі категорії бізнесу активно підтримують українську армію, прозоро і системно сплачуючи цей «патріотичний податок». Як результат, за час, коли почав нараховуватись військовий збір в Україні (з серпня 2014 року), платники податків краю поповнили державний бюджет відрахуваннями на потреби армії у розмірі майже 514 млн гривень.

В органах ДФС області переконані, що щомісячне відрахування 1,5 відсотка військового збору від отриманого доходу на фінансування оборонної сфери країни засвідчує щире прагнення мешканців Закарпаття мати сучасне військо, яке гарантуватиме мир.

Фіскальна служба області генерує чітке і прозоре адміністрування цього стратегічного платежу, а фахівці здійснюють активні роз’яснювальні заходи з легалізації праці, які зміцнюють реальний сектор економіки і піднімають податкову культуру.

ДФС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах