7831
13:12 22.102017

Автобан Львів-Чоп зацікавив американських інвесторів

Економіка 3766

Іноземні компанії зацікавлені в концесійних проектах в Україні. Міністерство інфраструктури до цього готове, ресурси спрямовані на те, щоб інвесторам було комфортно в Україні. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час круглого столу «Поточні концесійні проекти у секторі морських портів України» в Американській торговій палаті (АСС), повідомляє Урядовий портал.

1729212562-1
“Ми хочемо дати системне рішення, щоб всі працювали з чітким розумінням умов, які не залежать від бажання чи небажання окремої людини, мали можливість планувати бізнес на довгу перспективу. Для України це новий продукт, який ми хочемо почати з конкретних проектів: стивідорна компанія «Ольвія», Херсонський торговельний порт, порт Чорноморськ. Хочемо також включити в цей перелік першу концесійну залізницю, євроколію, яка поєднає Київ та Одесу. Інтерес з боку іноземних інвесторів до цього вже є. Думаю, що після входження Hutchison Ports та DP World на український ринок вантажопотік буде достатній”, – сказав Омелян.Він висловив сподівання, що буде розширено державно-приватне партнерство та концесію на українські автошляхи. “Якраз сьогодні відбулась зустріч з американськими інвесторами, які розглядають можливість будівництва автобану з Чопу до Львову. Є багато інших проектів, про які треба говорити і робити. Запрошую всіх до співпраці», – зазначив міністр інфраструктури.

Омелян наголосив на важливості діалогу та відзначив роботу проектного офісу з питань державно-приватного партнерства в інфраструктурі, інформує Бізнес Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах