7671
12:48 12.102017

Стартував інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи» в Ужгороді

Економіка 2220

Закарпатський економічний ландшафт, можливості і пропозиції крайового бізнесу, діючі та заплановані інвестиційні проекти і програми, проекти, спрямовані на розвиток малого та середнього бізнесу представляють сьогодні в Ужгороді на інвестиційному форумі «Закарпаття – бізнес в центрі Європи».

4

У ньому беруть участь близько півтори сотні представників бізнесу, зокрема й із сусідніх із Закарпаттям областей та країн, торгово-промислових палат, громадських організацій, наукових інституцій, керівники підприємств, дипломати іноземних держав.

В урочистому відкритті, яке відбулося в історико-культурному центрі “Совине гніздо”, взяли участь керівники краю та міста – Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль, Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

Як зазначив Геннадій Москаль, за темпами зростання прямих іноземних інвестицій наша область займає друге місце в державі.

11

Після презентаційного ролика про наш край директор департаменту економіки ОДА Денис Ман від обласної адміністрації підписав Меморандуми про співпрацю і підтримку з керівниками кількох банківських установ.

Форум проходить у форматі презентацій та панельних дискусій, заплановано проведення трьох пленарних засідань: «Інвестиції та економіка», «Стала енергетична політика – передумова для енергозбереження та енергоефективності», «Туристичні тренди сезону 2018 року – конкурентноздатність та новизна”.

Мета інвестиційного форуму «Закарпаття – бізнес в центрі Європи» – привернути додаткову увагу українських та європейських інвесторів до торговельно-економічних можливостей області та економічно-інвестиційного потенціалу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах