6519
14:38 19.072017

Закарпатці можуть отримати актуальну інформацію про зміни в податковому та митному законодавстві електронкою

Економіка 3262

З метою підвищення рівня інформування платників податків про зміни у законодавстві, фахівці органів ДФС нагадують про наявність відповідної послуги, яка безкоштовно надається Інформаційно-довідковим департаментом ДФС.

эк

На сьогодні цим сервісом скористались понад 19 тис. клієнтів. З початку року вони отримали 28 інформаційних листів щодо змін у податковому та митному законодавстві.

Зауважимо, що Інформаційно-довідковий департамент ДФС пропонує отримувати безкоштовно інформацію про зміни в законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на Державну фіскальну службу України.

Для цього необхідно направити електронний лист на електронну адресу idd@sfs.gov.ua з атрибутами: в полі «ТЕМА» зазначити 6011.

Для відмови від розсилки повідомлень про зміни в законодавстві необхідно направити додатково електронний лист на електронну адресу idd@sfs.gov.ua з атрибутами: в полі «ТЕМА» зазначити 6012.

Інформацію щодо реєстрації для отримання вказаної послуги можна переглянути на веб-порталі ДФС за адресою: Головна/Про Службу/Структура/Спеціалізовані департаменти/Інформаційно-довідковий департамент ДФС/Інформація громадянам та суб’єктам господарювання щодо надсилання електронних листів до ІДД ДФС – розділ Додаткова інформаційно-довідкова послуга, інформує ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах