26263
17:05 9.082022

В Закарпатті єдиний податок поповнив бюджет на пів мільярда гривень

Економіка 2707

Протягом січня-липня 2022 року у Закарпатській області до місцевого бюджету сплачено 504 млн 116 тис. грн єдиного податку. У порівняні з аналогічним періодом минулого року сплата єдиного податку збільшилась на 57 млн грн.

Варто зазначити, що протягом липня поточного року суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили майже 69,4 млн грн єдиного податку.

Фахівці Головного управління ДПС у Закарпатській області нагадують, що тимчасово, з 1 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного стану на території України, фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку третьої групи, які використовують особливості оподаткування, встановлені п. 9 підрозд. 8 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, подають до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку у строки, встановлені для місячного податкового (звітного) періоду, протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця, та протягом 10 календарних днів сплачують cуму податкового зобов’язання, зазначену в поданій податковій декларації.

Дякуємо платникам податків, що вони здійснюють свою діяльність, сумлінно сплачують податки, адже таким чином вони тримають економіку на плаву та забезпечують обороноздатність нашої держави!

Разом ми – сила!

Разом переможемо!

Слава Україні!

ДПС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах