26224
12:00 4.082022

Закарпатські лісівники та аграрії зможуть користуватися послугами лізингу

Економіка 2840

На Закарпатті посилюють підтримку лісової та сільськогосподарської галузей. Зокрема, йдеться про фінансовий лізинг спеціалізованої техніки.

Днями про це спілкувався очільник краю Віктор Микита з керівництвом Закарпатської філії НАК «Украгролізинг» і начальником Обласного управління лісового та мисливського господарства Віталієм Петренком.

За словами Віктора Микити, компанія закупляє необхідне оснащення та машини для подальшої передачі товаровиробникам у лізинг. При цьому останні сплачують спочатку тільки 20% від вартості, отримують податковий кредит й одразу можуть використовувати техніку, а далі щомісяця спрямовують іншу частину коштів з відповідними відсотками (переважно протягом 3-4 років).

«Наші лісгоспи передали чимало навантажувальної техніки для ЗСУ, тому потреба в такому устаткуванні сьогодні точно є. Після детального вивчення та аналізу будемо визначати, що першочергово можна взяти у фінансовий лізинг.

Окрім того, розуміємо, що це корисно буде і для наших аграріїв, і релокованих підприємств, тому цей аспект теж будемо розглядати більш детально.

Упевнений, наша співпраця буде корисною та результативною для подальшого розвитку цих галузей на Закарпатті», — зауважив Віктор Микита.

Про це повідомляє Закарпатська ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах