25503
18:34 26.052022

Закарпаття – лідер в Україні серед регіонів за кількістю релокованого бізнесу

Економіка 3645

Закарпаття на першому місці серед регіонів України за кількістю релокованих підприємств. Як зауважив очільник ОВА Віктор Микита, таких високих показників вдалося досягти завдяки тісній і системній співпраці з Фондом державного майна.

У межах робочої поїздки до Києва керівник області провів зустріч із в.о. голови Фонду держмайна Ольгою Батовою, яка допомагає ефективно реалізувати стратегію релокації підприємств на Закарпаття.

«З моменту візиту представників Фонду у наш регіон минуло близько місяця. За цей час ми збільшили кількість релокованих підприємств майже у дев’ять разів», — наголосив Віктор Микита.

Область прийняла близько 45% від усіх релокованих компаній: загалом прибули 262 підприємства, 80 з них на стадії транспортування потужностей чи облаштовуються на новому місці.

«Тож сьогодні, вже звично для нас, на порядку денному – питання пошуку й звільнення додаткових площ для переміщення компаній із зони бойових дій, а також допомога з підбором об’єктів та логістикою.

Запит у бізнесу великий, і наше завдання забезпечити площею кожного у межах реальних можливостей області. Без професійної допомоги команди Фонду державного майна не обійтися.

Щиро дякуємо представникам Фонду держмайна за спільну роботу та підтримку», — підкреслив Віктор Микита.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах