16157
10:36 21.042022

ТОВ «Закарпатгаз Збут»: за три місяці 2022 року постачання газу зросло на 25%

Економіка 4977

Обсяг постачання газу споживачам газу у Закарпатській області в першому кварталі 2022 року зріс на 25% у порівнянні з першим кварталом минулого року.

Про це повідомили у ТОВ «Закарпатгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

Зростання відбулося за рахунок збільшення споживання населенням блакитного палива на 37 мільйонів куб. м.

«Серед причин збільшення споживання газу населенням – низькі температури повітря, поселення переміщених осіб та вимушене перебування дітей вдома. В той же час споживання газу юридичними особами у звітному періоді зменшилося на 5 мільйонів куб. м, або на 22%. Зменшення споживання блакитного палива бізнесом у лютому-березні стало результатом невизначеності щодо подальшої роботи під час російської агресії», – зазначила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

За її словами, загалом у І кварталі 2022 року ТОВ «Закарпатгаз Збут» поставив своїм клієнтам – бізнесу та побутовим споживачам – 135,3 мільйона кубометрів газу.

Незважаючи на російську агресію, ТОВ “Закарпатгаз Збут” працює над забезпеченням стабільного постачання енергоресурсів населенню та юридичним особам. У компанії закликають клієнтів вчасно розраховуватися за спожитий газ та електроенергію, щоб забезпечити стійкість енергосистеми України в умовах воєнного часу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах