25258
14:11 20.042022

В Мукачеві на Програму додаткового соціального-медичного захисту жителів громади передбачили 25 млн грн

Економіка 3303

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету внесли зміни до Програми. Протягом 2022-2024 років на забезпечення заходів програми виділять понад 70 мільйонів гривень.

Гроші передбачені на допомогу сім’ям загиблих захисників України, матеріальну допомогу людям, які зазнали поранень під час безпосередньої участі у бойових діях на війні російської федерації проти України, надання грошової допомоги вимушеним переселенцям, які перебувають на обліку в управлінні соціального захисту населення Мукачівської міської ради як внутрішньо-переміщені особи. Допомогу вимушеним переселенцям виплачуватимуть щомісяця з місяця звернення на період воєнного стану.

Також у рамках Програми допомагатимуть найбільш вразливим категоріям населення та громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, літнім людям з нагоди ювілею, виділятимуть допомогу на поховання самотніх жителів громади.

Одноразову матеріальну допомогу передбачили для людей з інвалідністю I-II групи, учасникам та сім’ям загиблих учасників війни, допомогу на ремонт житла для військовослужбовців та одноразову матеріальну підтримку на відкриття власної справи.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах