12108
12:11 5.042022

Від Закарпаття впродовж першого кварталу 2022 року до Зведеного бюджету надійшло понад 2,555 млрд грн податків

Економіка 2460

Впродовж трьох місяців 2022 року до Зведеного бюджету України платники податків Закарпаття спрямували понад 2 млрд 555 млн грн податків та зборів.

Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко.

Зокрема, з вказаної суми у березні 2022 року надійшло понад 882,5 млн гривень. До прикладу, це на 95,1 млн грн більше, ніж у відповідному місяці 2021 року. Цьогоріч у березні зведений бюджет отримав від платників Закарпаття 523,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб; 125,2 млн грн податку на прибуток підприємств; 37,7 млн грн військового збору, 95,7 млн грн ПДВ.

– У цей нелегкий для усієї країни час, бізнес-спільнота краю демонструє соціально відповідальну позицію та забезпечує наповнення бюджетів на належному рівні. Фахівці податкової служби Закарпаття консультують та інформують платників про новації податкового законодавства, що виникли під час введення в країні воєнного стану, та щиро дякують кожному суб’єкту господарювання великого, середнього та малого бізнесу за доброчесність та відповідальність. Наша співпраця, в межах чинного законодавства, дає можливість тримати економіку на плаву та забезпечувати обороноздатність нашої держави! Разом ми – сила! Разом переможемо!, – підсумував Олексій Петріченко.

Про це інформує ДПС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах