24860
18:07 17.032022

Послуги, які надає Центр надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради

Економіка 5238

Зважаючи на воєнний стан у країні, ЦНАП Ужгородської міськради надає переважно ті послуги, які не вимагають роботи у державних реєстрах, адже доступ до них наразі закрито.

У ЦНАПі, зокрема, можна отримати архівні копії документів, послуги архівного відділу, щодо встановлення опіки та піклування над малолітньою дитиною, встановлення статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, отримати довідку про місце реєстрації особи (стосується виключно ужгородців).

Також можна оформити паспорт вивіски (крім центральної частини міста), паспорт відкритого літнього майданчика та паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

Крім того, доступні послуги управління Держпраці у Закарпатській області – дозволи та декларації, послуги департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської ОДА – погодження і висновки, послуги головного управління «Держпродспоживслужби».

Можна також подати документи для отримання адмінпослуг департаменту екології облдержадміністрації, однак немає можливості визначити термін їх опрацювання та підготовки результатів.

Оскільки державні реєстри не працюють, а робота ЦНАПу значною мірою пов’язана з роботою у державних реєстрах, багато послуг наразі недоступні. Зокрема, не працюють реєстри Міністерства юстиції, завдяки яким реєстрували бізнес – ФОПів, юридичних осіб. Також не працює реєстр нерухомості, де можна було зареєструвати майно чи вчинити якісь правочини з майном. Не працює реєстр щодо кадастрових питань, містобудівної діяльності, що унеможливлює оформлення будівельного паспорту, присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна, надання містобудівних умов та обмежень, інформує міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах