24390
14:11 31.122021

Новий рік без боргів за послугу з розподілу газу зустрічатимуть лише 53% закарпатців

Економіка 3949

Станом на кінець 2021 року 47% побутових споживачів мають заборгованість за послугу з розподілу газу. Йдеться про 162 тисячі домогосподарств Закарпаття. Напередодні зимових свят газовики працюють у посиленому режимі, аби забезпечити безперебійне та стабільне газопостачання у кожну оселю.

«Для того, аби закарпатці могли зустріти новий рік у теплій оселі, мали змогу приготувати улюблені страви, — щодня працює понад 1000 наших колег. Частина з них перебуватиме на роботі під час свят, виконуючи свої професійні обов’язки. І ми щиро вдячні кожному, хто, усвідомлюючи обсяг і специфіку роботи, справно сплачує за послугу з розподілу», — сказала комерційна директорка АТ «Закарпатгаз» Юлія Соколова.

За її словами, кошти за розподіл — єдине джерело доходів оператора ГРМ – АТ «Закарпатгаз». З них фінансується діяльність аварійно-диспетчерської служби 104, обслуговування, ремонт та заміна газопроводів, а також газорегулюючого обладнання. До прикладу, газорегуляторні пункти підтримують необхідний тиск в системі. Частина витрат підприємства припадає на обслуговування спецтранспорту, придбання необхідних матеріалів, зарплату працівникам, податки.

“Відповідальне ставлення усіх споживачів до питання оплат є гарантією стабільного газопостачання і роботи системи в цілому”, — додала Юлія Соколова.

Нагадаємо, що існує декілька зручних способів оплати послуги з розподілу газу: особистий кабінет на сайті 104.ua, чат-бот «7104ua» у Viber, мобільний додаток 104Mobile та ін. Рахунки для оплати послуг доставки можна завантажити в особистому кабінеті та у вайбері.

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах