24257
09:17 14.122021

У Перечині реконструювали дитячий майданчик за 100 тисяч гривень

Економіка 7149

У Перечині реконструювали та облаштували дитячий ігровий майданчик на прибудинковій території площі Незалежності. Вартість виконаних робіт – 100 тисяч гривень.

Заступник Перечинського міського голови Любов Крижановська розповіла кореспонденту «Карпатського об’єктива», що жителі площі неодноразово зверталися з питанням щодо облаштування майданчика, встановлення нових конструкцій та бесідки. Більшість старих конструкцій вийшли з ладу, стали непридатні для подальшої експлуатації, тому і були демонтовані.

– Питання тримали на контролі, шукали шляхи вирішення. І ось завдяки одній нагоді вдалося все зробити. Даний майданчик облаштував підприємець відповідно до умов договору купівлі-продажу земельної ділянки для зведення супермаркету. Днями комісія провела огляд та перевірила обладнання майданчика: всі елементи знаходяться в задовільному стані та не несуть загрози життю та здоров’ю відвідувачів, – зауважила Любов Юріївна.

Для розваг та дозвілля дітей є ігровий будиночок, гірки, гойдалка-балансир, гойдалки, різні елементи. Батьки та бабусі нарешті матимуть де присісти – встановлено три лавиці. У гарній та практичній бесідці з лавицями та столом дорослі можуть поспілкуватися, поділитися новинами, і навіть провести захід, приурочений видатній та пам’ятній даті України.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах