24196
17:59 3.122021

У Закарпатті нагородили переможців рейтингу «Сумлінні платники податків-2020»

Економіка 3369

Напередодні, 2 грудня 2021 року, в режимі відео-конференції, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2020». У цьому році рейтинг ювілейний, адже з початку його заснування минуло 10 років. Уже протягом десятиліття кращі платники з усієї країни отримують почесні нагороди і визнання своєї праці на державному рівні.

З початку проведення конкурсу, кращими платниками податків на обласному рівні ставали 135 закарпатських суб’єктів господарювання, а на всеукраїнському – 40.

Варто зазначити, що заявку для участі в рейтингу може подати кожен представник малого, середнього і великого бізнесу, який працює легально і сумлінно виконує свої обов’язкові зобов’язання. Далі комісія визначає переможців на регіональному рівні, а відтак – на фінальному, всеукраїнському. Цього року комісія обрала 81 платника, який отримав відзнаку «Сумлінний платник податків – 2020». Серед цих платників – 6 закарпатських підприємств.

Дипломи переможців та почесні нагрудні знаки керівникам та представникам суб’єктів господарювання вручили Олексій Петріченко начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області, Марта Волощук – голова Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України та Степан Кіяк – заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Про це повідомляє ДПС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини