3811
08:30 11.112021

У Закарпатті податківці надали платникам майже 96 тис. адмінпослуг

Економіка 2316

Протягом січня-жовтня 2021 року працівники податкових органів Закарпаття надали громадянам 95,7 тис. адміністративних послуг. Про це інформує ЗМІ начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко. – У 10 Центрах обслуговування платників, що діють у Закарпатській області, громадянам надано 71,9 тис. послуг. В електронній формі – 16,8 тисяч. Наразі в ЦОП краю працюють 65 працівників, – розповів керівник податкових органів Закарпаття.

Серед основних наданих послуг в ЦОП: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку. Протягом січня жовтня цього року видано 48,6 тис. таких реєстраційних номерів. З них в Центрах – 42,1 тисяч.

Враховуючи ситуацію з поширенням COVID-19 в області та внесення Закарпаття до «червоної» карантинної зони, податківці радять платникам, за можливості, утриматися від відвідувань ЦОП, та користуватися електронними сервісами від ДПС. Найпопулярніші з них: «ЗІР», «Електронний кабінет» та чат-бот «InfoTAX» у Viber та Telegram.

Детальніше про діяльність ЦОП у Закарпатській області та адміністративні послуги, які можна отримати у Центрах, за посиланням: https://zak.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

Про це повідомляє ДПС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах