23847
20:25 21.102021

Понад 6300 клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» сплачують за газ рівними частинами

Економіка 2401

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» обрали 6372 клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Підключитися до тарифу побутові споживачі могли з 1 травня до 30 вересня.

Найбільше договорів на підключення уклали мешканці Ужгорода та Ужгородського району (1575 споживачів), Хуста і Хустського району (1092), Мукачева і Мукачівського району (1001).

Клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут», які обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж», сплачуватимуть однакові суми щомісяця, незалежно від обсягів споживання газу.

«Новий продукт нашої компанії зацікавив клієнтів, які прагнуть прогнозованих платежів за газ. Підключивши «Твій газ Рівномірний платіж», споживачі таким чином знизили надмірне навантаження на сімейний бюджет під час опалювального сезону, а значить цей тариф став вигідним для них. Ми й надалі удосконалюватимемо наші пропозиції, щоб споживачі могли зручно і надійно користуватися послугами ТОВ «Закарпатгаз Збут», – зазначила директорка товариства Вікторія Томинець.

Ціна в тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» зафіксована до 30 квітня 2022 року і становить 7,99 гривень за кубометр газу.

Після завершення дії тарифу буде розраховано різницю між об’ємом фактично спожитого газу та об’ємом газу, за який сплатили споживачі. Фактичний об’єм спожитого газу буде визначений на підставі даних їхнього лічильника. Якщо клієнти використали менше газу, ніж оплатили, надлишок коштів залишиться на їх особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо споживачі використали більше газу, ніж оплатили, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною – 7,99 грн за кубометр. Інформація про остаточний розрахунок буде наведена у платіжці за квітень 2022 року.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах