23229
19:24 19.072021

В Ужгороді презентували сучасне устаткування для очисних споруд

Економіка 2591

Можливості сучасного високоефективного та екологічного устаткування для очисних споруд – мультидискового шнекового зневоднювача   MDQ 45х – презентували сьогодні в Ужгороді на очисних міського водоканалу для представників компаній з усього Закарпаття та водоканалу Луцька.

Виробник – промислова група Екотон – спеціалізується на обладнанні для механічного, фізико-хімічного та біологічного очищення стічних вод та механічного зневоднення осадів. Представники компанії розповіли, що їхні установки працюють уже в 37 країнах світу.

Директор комунального підприємства «Водоканал м.Ужгород» Станіслав Карташов зазначає, що придбання такого промислового обладнання для зневоднення мулу комунальних стічних вод у перспективі дало б можливість відмовитися від тих відкритих мулових полів, які є необхідність використовувати зараз, якісно здійснити заплановане оновлення очисних систем нашого міста. Серед переваг мультидискового шнекового зневоднювача MDQ 45х – можливість переробляти й утилізувати зневоднений мул, зокрема і з високим вмістом олій, жирів, абразивних речовин, без шкідливих викидів, забруднення довкілля, неприємних запахів.

Надалі планується проаналізувати розрахунки економічних показників обладнання з огляду на співвідношення обсягів стоків Ужгорода та потужностей зневоднювача, його вартості та витрат на експлуатаці, інформує Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах