13642
17:28 6.042021

Розпочався державний фінансовий аудит бюджету міста Ужгород

Економіка 2834

Фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області розпочато проведення державного фінансового аудиту бюджету міста Ужгород.

Державний фінансовий аудит проводитиметься згідно з Планом проведення заходів державного фінансового контролю Державної аудиторської служби України на І квартал 2021 року. Аудит спрямований на проведення аналізу та перевірки законності та ефективності формування і виконання місцевого бюджету, стану використання рухомого і нерухомого майна, коштів, землі, природних ресурсів, тощо, що перебувають у комунальній власності територіальної громади та об’єктів спільної власності.

Разом з аудитом проводитиметься інспектування у Виконавчому комітеті Ужгородської міської ради, Департаменті фінансів та бюджетної політики Ужгородської міської ради, Департаменті соціальної політики Ужгородської міської ради, Департаменті міського господарства Ужгородської міської ради, Управлінні капітального будівництва Ужгородської міської ради.

Про це повідомляє Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області.

У разі наявності фактів про можливі порушення фінансової дисципліни просимо повідомити за телефоном (0312) 61-76-90, або надіслати інформацію на електронну адресу zakarpattia@dkrs.gov.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах