3811
16:08 11.032021

Протягом двох місяців в Закарпатті податківці надали платникам 19 тис. адмінпослуг

Економіка 2230

Протягом січня-лютого 2021 року працівники податкових органів Закарпаття надали громадянам 19 тис. адміністративних послуг. З них в 10 Центрах обслуговування платників, що діють у Закарпатській області, громадянам надано 15,7 тис. послуг В електронній формі – 2,7 тисяч. Наразі в ЦОП краю працюють 65 працівників.

Серед основних наданих послуг в ЦОП: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку. Протягом минулого року видано 10,6 тис. таких реєстраційних номерів. З них в Центрах – понад 9 тисяч.

Враховуючи ситуацію з поширенням COVID-19 в області та внесення Закарпаття до «червоної» карантинної зони, податківці радять платникам, за можливості, утриматися від відвідувань ЦОП, та користуватися електронними сервісами від ДПС. Найпопулярніші з них: «ЗІР», «Електронний кабінет платника» та чат-бот «InfoTAX» у Viber та Telegram.

Про режим роботи та правила відвідування ЦОП на період посиленого карантину дивіться за посиланням: https://zak.tax.gov.ua/anonsi-ark/25107.html.

Детальніше про діяльність ЦОП у Закарпатській області та адміністративні послуги, які можна отримати у Центрах, за посиланням: https://zak.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

ДПС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах