3811
17:12 13.012021

ЦОП Закарпаття у 2020-му надали понад 100 тис. адмінпослуг платникам податків

Економіка 3150

Протягом 2020 року працівники податкових органів Закарпаття надали громадянам 125,6 тис. адміністративних послуг. З них в 10 Центрах обслуговування платників, що діють у Закарпатській області, громадянам 104,4 тисячі. В електронній формі – 11,6 тисяч. Наразі в ЦОП краю працюють 65 працівників.

Найпопулярнішою послугою в області протягом 2020-го року була видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Протягом минулого року видано 57,9 тис. таких реєстраційних номерів. З них в Центрах – понад 50 тисяч.

Слід зазначити, що основну частину послуг в Закарпатті платники податків отримують через ЦОП, однак все більшу кількість таких послуг можна отримати не відвідуючи установи – скориставшись електронними сервісами. Найпопулярніші з них – «ЗІР», «Електронний кабінет платника», «InfoTAX».

Нагадаємо, що в Центрах обслуговування платників Головного управління ДПС у Закарпатській області можна отримати комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платники мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги, а в ЦОП ДПІ у м.Ужгород – отримати ключ електронного цифрового підпису.

Детальніше про діяльність ЦОП у Закарпатській області та адміністративні послуги, які можна отримати у Центрах, за посиланням: https://zak.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

ДПС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах