21822
18:44 15.122020

В Ужгородській міській раді відбулася зустріч із забудовниками

Економіка 1819

Підприємцям продемонстрували кадри, як вантажівки, виїжджаючи з будівельних майданчиків на вулицях Капушанській, Миколи Бобяка, Олександра Радищева та інших, колесами забруднюють дороги, ламають бордюри, розливають рідкий бетон.

«Я дуже прошу: поважайте ужгородців! У місті має бути чисто і комфортно всім. Не надто складно поставити на виїзді з території будівництва кілька бетонних плит і обладнання для миття коліс чи десь підсипати щебінь. Якщо не будете дотримуватися вимог – будемо не тільки складати протоколи про адміністративні правопорушення і штрафувати, а й скасовувати дозволи, документацію на забудову», – наголосив Богдан Євстафійович.

Представники патрульної поліції на нараді запевнили, що, як і працівники муніципальної варти Ужгородської міськради, продовжать відслідковувати недобросовісних забудовників, тим більше, що виявити такі випадки легко – в місті активно розбудовується мережа відеоспостереження.

Було порушено також питання закритих сміттєвих майданчиків біля новобудов, прибирання будівельного сміття. Запропонували створити групу в одному з месенджерів для більш дієвого діалогу працівників муніципалітету і забудовників. Підприємці попросили поліцію впорядкувати ситуацію із рухом у місті гужового транспорту, що давно заборонено відповідними рішеннями місцевого органу самоврядування. Міський голова запропонував також створити об’єднання забудовників, обрати від нього представництво з кількох осіб для оперативного вирішення нагальних питань, допомоги міської влади підприємцям.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах