21632
19:20 18.112020

Заклади торгівлі в Ужгороді можуть працювати у нічний час

Економіка 2617

На «Лінію підтримки підприємництва», що працює в Ужгородській міській раді, надходять численні звернення щодо порядку роботи у нічний час закладів торгівлі.

Як інформує управління економічного розвитку міста, протоколом засідання комісії ТЕБ та НС від 13.11.2020 року №30 скасовано обмеження щодо роботи закладів торгівлі у нічний час (у період із 22:00 до 8:00 години) у будні дні. Йдеться про суб’єктів господарювання, які мають дозвіл на роботу у нічний час.

Нагадуємо, що суб’єкти господарювання, які мають намір здійснювати діяльність у закладах обслуговування у нічний час, повинні звернутися до Центру надання адміністративних послуг для погодження режиму роботи закладу в нічний час.

Порядок отримання погодження за посиланням:https://cnap.rada-uzhgorod.gov.ua/…/bys…/362/details/0/0

Разом з тим інформуємо, що робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос, на період дії карантину заборонена.

У разі виникнення додаткових запитань підприємці можуть звертатися на «Лінію підтримки підприємництва» міської ради за тел. (0312) 613668, 612000

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах