21600
12:20 16.112020

У жовтні закарпатці використали 300 тисяч кубометрів акційного газу

Економіка 2218

З 3,7 мільйонів кубометрів газу, який закупили мешканці Закарпаття під час цьогорічної акції «Твоя енергонезалежність», у жовтні використано 300 000 кубометрів, або 8% від загального обсягу.

Про це повідомила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

«Свій «газовий запас» закарпатці почали споживати з 1 жовтня і можуть використовувати його до 31 березня 2021 року. Якщо ресурс буде витрачено раніше, учасники акції отримуватимуть блакитне паливо на загальних умовах – за поточною ціною у період споживання. Якщо станом на 1 квітня 2021 р. об’єм використаного газу буде меншим передплаченого, залишок коштів буде повернено або зараховано на рахунок майбутніх платежів», – зазначила Вікторія Томинець.

В період використання зарезервованих кубометрів клієнти «Закарпатгаз Збуту» сплачуватимуть лише один рахунок – за доставку газу. Слідкувати за використанням свого «газового запасу» закарпатці можуть в особистому кабінеті на сайті 104.ua або в рахунку, який постачальник надсилатиме щомісяця.

ДОВІДКА: Учасниками акції «Твоя енергонезалежність» від ТОВ «Закарпатгаз Збут» у 2020 році стали 2505 закарпатців. В середньому кожна родина придбала на зиму 1500 кубометрів природного газу. Кожен другий учасник акції замовив «газовий запас» за допомогою онлайн-сервісів компанії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах