21415
22:54 26.102020

Як працюватиме громадський транспорт, якщо Закарпаття увійде до червоної зони

Економіка 6344

Зважаючи на стрімке поширення COVID-19 в області, керівництво Закарпатської ОДА провело нараду стосовно пасажирських перевезень у разі можливого посилення карантину.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олег Коцюба обговорив це питання із представниками структутурних підрозділів ОДА, поліції, епідеміологів та закарпатськими перевізниками.

  «Ми стрімко наближаємося до «червоної зони», тому мусимо розглянути усі можливі варіанти та узгодити план дій. Тільки такими спільними зусиллями й дотриманням карантинних заходів безпеки можемо утримати під контролем ситуацію, захистити життя й безпеку людей», – повідомив Олег Коцюба.

У разі, якщо громадський транспорт зупиниться, як того вимагають обмеження «червоної зони», необхідно забезпечити перевезення медичних працівників та працівників «критичної» інфраструктури для забзепечення життєдіяльності області. Перевізники уже працювали в таких умовах навесні. Тоді були розроблені спеціальні регулярні маршрути, які можна запровадити й у разі потрапляння області до червоної зони.  

Нагадаємо, рішенням Держкомісії ТЕБ та НС  Перечинський район віднесено до «червоної зони», а в іншій частині області встановлено «помаранчевий» рівень епідемнебезпеки поширення коронавірусу.

За клопотанням Закарпатської ОДА, Державна комісія дозволила працювати громадському транспортові у Перечинському районі, інформують у ОДА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах