20316
19:07 16.062020

На Хустщині працює програма надання допомоги по частковому безробіттю

Економіка 4055

На Хустщині продовжує працювати програма надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину роботодавцям з числа малого та середнього підприємництва. Ця державна програма спрямована, насамперед, на збереження робочих місць, а надалі – стимулювання активності та відновлення бізнесу після завершення дії обмежувальних заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції.

Низка представників малого бізнесу подали до Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ документи для участі у програмі допомоги із часткового безробіття в період карантину. Так, сьогодні, 16.06.2020 року підписано Договір про надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину між директором Хустської філії Володимиром Гуцом та приватним підприємцем Петром Пригарою, відомого не тільки на Хустщині, а і далеко за межами краю сироваром.

Для кожного пересічного мешканця нашого краю, для кожного туриста, гастрономічною пригодою стане відвідування Селиської сироварні в Нижньому Селищі, неподалік чарівної Долини нарцисів. Тут під керівництвом власника сироварні Петра Пригари за підтримки Асоціації Європейських кооперативів Лонго Май, з 2002 року налагоджено виробництво сиру за швейцарською технологією без додавання консервантів та ароматизаторів.

Селиська сироварня має в штаті близько 10 працівників, постійно проводиться робота по удосконаленню і розвитку виробництва. За свої досягнення неодноразово нагороджувалися районними, обласними та державними відзнаками. Тому, державна підтримка таких підприємців, які на час карантину зупинили свою діяльність – одне з важливих питань, яке сьогодні стоїть перед фахівцями Хустської міськрайонної філії.

У результаті підписаного договору, 7 працівників, які тимчасово залишилися без роботи у період карантину, найближчим часом отримають допомогу по частковому безробіттю.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах