20177
17:49 3.062020

В Мукачеві цьогоріч на підтримку ОСББ виділили вже майже мільйон

Економіка 3666

Чисті освітлені під’їзди, прибрані підвали, нова покрівля та облаштоване подвір’я – у Мукачеві мешканці ОСББ активно модернізують власні будинки

Наразі у місті функціонують 74 об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Для модернізації багатоповерхівок ОСББ Мукачева отримують разову фінансову підтримку в межах міської програми по сприянню та створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Вже цьогоріч для підтримки ОСББ з бюджету Мукачівської ОТГ виділили більше 900 тисяч гривень. Також об’єднання можуть користуватися відшкодуванням частини кредитів отриманих на впровадження заходів з енергозбереження.

Відео:

ОСББ

✅ Чисті освітлені під’їзди, прибрані підвали, нова покрівля та облаштоване подвір’я – у Мукачеві мешканці ОСББ активно модернізують власні будинки✔ Наразі у місті функціонують 74 об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Для модернізації багатоповерхівок ОСББ Мукачева отримують разову фінансову підтримку в межах міської програми по сприянню та створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. ✔ Вже цьогоріч для підтримки ОСББ з бюджету Мукачівської ОТГ виділили більше 900 тисяч гривень. Також об’єднання можуть користуватися відшкодуванням частини кредитів отриманих на впровадження заходів з енергозбереження.

Опубліковано Мукачівська міська рада Вівторок, 2 червня 2020 р.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах