19859
19:10 7.052020

В умовах карантину використання «ЗІР» від податкової стає ще актуальнішим

Економіка 3659

Онлайн ресурсом можна користуватись 24 години, 7 днів на тиждень, у будь-який зручний час. Інформація на «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» (далі – «ЗІР») (http://zir.tax.gov.ua/) оновлюється щоденно та містить запитання-відповіді, письмові консультації, нормативні документи та інформаційні матеріали з питань оподаткування та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДПС.

Державна податкова служба постійно вдосконалює сервіси, за допомогою яких надаються інформаційно-довідкові послуги фізичним та юридичним особам. Сьогодні такі сервіси набули особливої актуальності, адже платники податків можуть не відвідувати податкову, максимально використовуючи засоби електронного зв’язку.

Відтепер, скориставшись новою функціональною кнопкою «Нове у розділі», користувачі ЗІР мають можливість в один клік здійснити вибірку та ознайомитись із запитаннями-відповідями, документами, відповідями на письмові звернення або всіма одночасно (в залежності від обраного джерела пошуку), внесеними в ЗІР протягом останніх семи календарних днів. Крім того, у разі необхідності ознайомлення з інформацією за відповідним тематичним напрямом, критерії можуть бути додатково деталізовані по обраному податку (збору, платежу, внеску), напряму пошуку, типу платника, ключовим словам тощо. За допомогою цих сервісів користувачі також можуть дізнатися про терміни подання звітності та сплати податків (зборів), користуватися можливістю покрокового пошуку інформації, розміщеної в інтерактивних мапах.

Нагадуємо, що наразі платники податків також мають можливість безкоштовно завантажити мобільні додатки ЗІР на базі Android та iOS, мобільна версія сайту знаходиться за посиланням: http://m.zir.tax.gov.ua.

Відділ комунікацій

ГУ ДПС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини