18901
10:40 12.022020

Для цифрової трансформації України ЄС виділить 25 млн євро

Економіка 4966

Україна підписала угоду про виділення Євросоюзом 25 мільйонів євро на впровадження електронного урядування та цифрової економіки в Україні.

11 лютого Єврокомісар з питань країн-сусідів і розширення Олівер Вархеї та Віце-прем’єр-міністр Дмитро Кулеба підписали угоду про підтримку Євросоюзом електронного урядування та цифрової економіки на суму у 25 мільйонів євро.

Програма врегулює ключові питання е-урядування/цифрової економіки. Йдеться, зокрема, про електронні реєстри та сумісність й узгодженість (автоматизований обмін даними між реєстрами), електронні послуги, цифрове посвідчення особи, кібербезпеку, захист даних та спроможність України отримати максимальну вигоду від Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Україна має величезний потенціал у сфері цифрової трансформації та вкрай динамічних лідерів, які хочуть просувати цю сферу. Ми прагнемо підтримати Україну у цьому! Програма, угоду щодо якої Єврокомісар підписав, є найбільшою окремою програмою на підтримку електронного урядування та цифрової економіки у нашому сусідстві, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук European Union in Ukraine

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах