18772
20:38 28.012020

Автобус, що у неналежному стані їздив на маршруті №27 в Ужгороді, зняли з перевезень, перевізника попереджено

Економіка 3379

Автобус, що у неналежному стані їздив на маршруті №27 в Ужгороді, зняли з перевезень, перевізника попереджено

Як інформує відділ транспорту Ужгородської міської ради, сьогодні зняли з маршруту №27 автобус АО 9249 ВІ, який їздив без заднього скла. Також надіслано лист перевізнику із вимогою негайно усунути порушення і дотримуватися умов договору про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування №27 «Ужгородський коледж культури і мистецтв – УжНУ».

Згідно з пунктом 2.2.8. зазначеного договору, перевізник зобов’язаний забезпечити щоденний виїзд на маршрут технічно справних, відповідно обладнаних, екіпірованих та укомплектованих транспортних засобів у належному санітарному, внутрішньому та зовнішньому стані. Крім того, міська рада звернулася до управління патрульної поліції із проханням провести додаткову перевірку технічного стану автобуса.

Разом з тим, керівництво Ужгорода продовжує роботу щодо збільшення кількості комунального транспорту і придбання чергової партії нових автобусів. Як відомо, наразі в обласному центрі Закарпаття вже їздять 20 сучасних автобусів «Електрон», придбаних за кошти міського бюджету.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах