18133
21:37 7.112019

В Солотвині на Тячівщині запрацювало віддалене робоче місце ПФУ

Економіка 4631

Цієї середи в селищі Солотвино Тячівського району відбувся перший прийом громадян на віддаленому робочому місці головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Солотвино – одне з найбільших селищ області: тут мешкає понад 8,8 тисячі чоловік, з яких 1,8 тисячі – пенсіонери. Великими є і навколишні населені пункти: до прикладу, у Грушеві мешкає 8,5 тисячі, з яких 1,1 тисячі – пенсіонери, в Нижній Апші – 7,2 тисячі жителів і 1,2 тисячі пенсіонерів. Раніше, щоб, скажімо, подати документи на призначення пенсії, отримати довідку чи консультацію, мешканцям Солотвина доводилось долати майже 27 кілометрів до районного центру. Тепер же солотвинці та мешканці щонайменше ще 6 сіл безпосередньо в селищі зможуть отримати пенсійні послуги: подати документи на призначення і перерахунок пенсії, отримати довідки про дохід чи із реєстру застрахованих осіб, зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду, отримати консультації та інше.

Прийом громадян проводитимуть фахівці Тячівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області щосереди з 10.00 до 13.00.

Загалом же з 1 листопада цього року такі віддалені робочі місця  працюють у 16 населених пунктах області: Великій Бийгані Берегівського, Ставному і Кострині Великоберезнянського, Вилоку Виноградівського, Нижніх Воротах Воловецького, Кольчині і Великих Лучках Мукачівського, Тур’їх-Реметах Перечинського, у Великому Бичкові Рахівського, Дубовому і Солотвині Тячівського, Велятині і Липчі Хустського, Довгому Іршавського районів та містах Чоп і Перечині.

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах