17907
17:19 9.102019

До казни Закарпаття платники єдиного податку сплатили понад 463,2 млн гривень

Економіка 2845

Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Закарпатській області. Аналізуючи надходження єдиного податку за три квартали 2019 року, податківці відзначають, що малий та середній бізнес краю сплатив до територіальних скарбниць на 68,1 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

В цілому із загальної суми понад 398 млн грн єдиного податку сплатили до територіального бюджету фізичні особи-спрощенці. На долю юридичних осіб – платників єдиного податку припадає більше 65 млн гривень.

У податковій службі Закарпаття підкреслюють – представники малого бізнесу системно забезпечують життєдіяльність територіальних громад, оскільки активно та сумлінно сплачують єдиний податок до місцевого бюджету.

Варто зауважити, що з 1 жовтня 2019 року змінено реквізити бюджетних рахунків для сплати єдиного податку, відкритих відповідно до вимог стандарту IBAN. Відтак, з новими рахунками можна ознайомитися на офіційному порталі Територіальні органів ДПС у Закарпатській області у розділі Бюджетні рахунки, інформує Відділ комунікацій ГУ ДПС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах