17654
11:28 17.092019

Безкоштовні ліки в «стаціонарі»: щороку Мукачево виділяє 30 млн на лікування містян

Економіка 3473

Щороку майже 30 мільйонів гривень виділяє Мукачівська міська рада на де лікування місцевих жителів, це люди які перенесли важкі захворювання і потребують дороговартісного тривалого лікування або операцій за межами міста.

Безкоштовну медичну допомогу такі хворі мали б отримувати з обласного та державного бюджетів, натомість усі видатки на сьогоднішній день покриваються повністю з бюджету міста Мукачева.

За словами начальника відділу охорони здоров’я Любов Мандзич ” Система охорони здоров’я в Україні перебуває в режимі систематичного недофінансування, вирішення проблеми можливе при умові тісної співпраці між державними та закладами охорони здоров’я на місцях. За сприяння органів місцевого самоврядування в місті Мукачеві вдалося досягти безкоштовного лікування пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні в Мукачівській центральній районній лікарні у повному обсязі. Пацієнти що потребують дороговартісного лікування повинні забезпечуватися ліками і необхідними виробами медичного призначення за рахунок коштів обласного та державного бюджету, але на сьогоднішній день ці видатки покриваються повністю з міста Мукачева, а це майже 30 мільйонів гривень в рік ”

Міська влада, звертається до усіх жителів міста Мукачева, які опинилися у скрутному становищі та потребують дороговартісного лікування, звертайтесь у відділ охорони здоров’я або управління соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини