17323
10:14 1.082019

У Берегові планують збудувати скейт-парк

Економіка 4091

Нещодавно Берегівською міською радою виносилося на обговорення питання щодо місця встановлення в майбутньому скейт-майданчика в місті.

Про це в мережі Фейсбук розповів мер міста Babják Zoltán.

Відтак, із всіх запропонованих варіантів, громадськістю найбільше було підтримано пропозицію – парк «Оазис» (вул. Стефаника). З огляду на те, що ця територія закріплена за українською гімназією, вчора провів зустріч з Володимиром Кенийзом (директором цього навчального закладу), під час якої погодили спільне використання цієї місцевості.

Разом з тим, однією з компаній (Dream Park, м.Кривий Ріг) було запропоновано кілька варіантів щодо конструкцій самих скейт-парків. Відтак, із всіх наданих пропозицій був вибраний універсальний майданчик, який дозволяє спортсменам кататися на велосипеді, скейтборді, роликах та самокаті. Окрім того, він розрахований як для початківця, так і для фахівця своєї справи.

Вартість цього скейт-майданчику (без облаштування основи) становить – 720 тис.грн. При наявності відповідних коштів буде оголошено конкурс на виконання робіт.

Виходячи з вищенаведеного, головним спеціалістом відділу містобудування та архітектури Петром Поп був підготовлений перший проект візуалізації скверу, на якому буде розміщено скейт-майданчик та облаштовано зону відпочинку.

Наразі, Берегівська міська рада готує проектно-кошторисну документацію всього скверу та шукає спонсорів, які зможуть виділити кошти на спорудження скейт-парку. З цього приводу також просимо мешканців міста долучитися до пошуку інвесторів для реалізації зазначеного проекту.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах