16949
19:59 19.062019

Укрпошта отримала 2 нагороди престижної світової премії «World Post & Parcel Awards 2019»

Економіка 2264

Укрпошта стала переможцем престижної світової премії у сфері поштової та експрес-доставки «World Post & Parcel Awards 2019» у двох категоріях: «Поштові технології для e-commerce» й «Соціально відповідальні програми». Церемонія нагородження переможців відбулася ввечері, 18 червня, у Дубліні (Ірландія).

«Ще 3 роки тому ніхто б у це не повірив, а зараз це – реальність. Укрпошта перемогла пошти Австралії, Сінгапуру, Естонії та стала в один ряд із DHL, eBay, Royal Mail, які також отримали нагороди «World Post & Parcel Awards 2019». Це перемога та довіра клієнтів, які підтримують нас і наші зміни, за що ми їм вдячні. І, безумовно, – результат роботи команди департаменту міжнародних операцій. Йому допомагають всі інші підрозділи, що доставляють, сортують і оформляють відправлення, відповідають за ІТ-рішення. Також вдячний команді нашого акціонера – міністерства інфраструктури України за довіру та підтримку реформ Укрпошти», – відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

«Укрпошта – серед провідних поштових та логістичних гравців світу: на «World Post & Parcel Awards 2019» визнали нашу роботу. Приємно, що кращі поштові технології для електронної комерції, програма для підтримки експорту E-Export school та сучасні рішення для бізнесу: діджитал та онлайн можливості  (АРІ, мобільний додаток, «Особистий кабінет», чат-боти у Viber, Telegram, Facebook) оцінили на міжнародному рівні. І вже інші приватні та національні пошти беруть наші рішення за приклад», – сказала ініціатор E-Export School від Укрпошти, керівник міжнародного департаменту компанії Юлія Павленко.

Програма підтримки електронної комерції «E-Export programme», яка перемогла в категорії «Поштові технології для e-commerce», зокрема, передбачає спеціальні тарифи для експортерів на доставку e-commerce відправлень, автоматизовану накопичувальну систему знижок, онлайн та діджитал-канали взаємодії з клієнтами: АРІ, мобільний додаток, «Особистий кабінет», чат-боти у Viber, Telegram, Facebook.

Укрпошта також стала переможцем і в категорії «Соціально відповідальні програми». Тут компанія представила комплексну програму підтримки експорту для представників малого та середнього бізнесу «E-Export School» з відкритими онлайн і офлайн-семінарами, youtube-канал із 25 відеоуроками. За час існування школи семінари відвідали понад 20 тисяч слухачів у Львові, Луцьку, Краматорську, Сємвєродонемцьку, Одесі, Сумах та понад 100 тисяч переглянули відеоуроки. При цьому «Е-Еxport school» працює в партнерстві з CUTIS, ТПП України та Craft it! в рамках програми Східного партнерства ЄС (eaptc.eu) з адміністрування Deutsche Gesellschaft fьr Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Довідково.
Премія «World post & parcel awards 2019» існує вже понад 20 років (до 2015 р. як World Mail Awards). У відкритому конкурсі щорічно беруть участь компанії поштової та експрес-доставки і компанії, що створюють технологічні рішення для автоматизації й інформаційного обміну в поштово-логістичній сфері. Журі відібрало із сотень заявок по 3 найкращі проекти в кожній із 9 категорій. У категорії «Соціально відповідальні програми», де брала участь Укрпошта, в різні роки нагороди отримували пошти Швейцарії, Німеччини, Іспанії, Португалії. У категорії «Поштові технології для e-commerce» кращими визнавалися пошти Польщі, США, Сінгапуру, Саудівської Аравії, Ірландії.

АТ “Укрпошта”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах