15661
08:51 6.032019

На Закарпатті щорічно планують зводити 20 спортивних майданчиків за кошти обласного бюджету

Економіка 6243

Про це дізнаються закарпатські депутати у ході чергової сесії облради, на якій розглянуть проект рішення «Про хід виконання Регіональної програми «Спортивний майданчик» на 2016-2020 роки у 2018 році». Документ оприлюднений на сайті облради.

У пояснювальній записці відповідальний виконавець – управління молоді та спорту ОДА наголошує, що програма націлена на сталий розвиток спортивної інфраструктури Закарпаття, доступної для широких верств населення.

У рамках Програми за рахунок коштів обласного бюджету фінансувалися роботи зі встановлення спортивних майданчиків. Зокрема придбання, постачання та монтування тренажерів, комплектів штучного покриття, додаткового обладнання тощо. Торік в області за рахунок цільових субвенцій у сумі 5120,0 тис гривень придбано та встановлено 7 модернізованих ігрових спортивних майданчиків із штучним покриттям, це 35% від запланованої кількості у відповідному році.

У документі йдеться, що програмою передбачені загальні витрати з обласного бюджету – 13000,0 тис гривень щороку для зведення 20 спортивних майданчиків. Вартість одного майданчика у середньому становить 650,0 тис гривень. Крім того, підготовчі роботи, облаштування фундаменту таких спортивних споруд, огорожі, освітлення, благоустрою прилеглої території, повинні здійснюватися за рахунок міських та районних бюджетів або залучених спонсорських коштів. Повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатської облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини