15415
21:49 12.022019

На автодорозі біля Розівки інспектували перевізників

Економіка 2781

Фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області спільно із співробітниками управління Укртрансбезпеки та Патрульної поліції області і у рамках попередніх домовленостей продовжують проводити рейдові інспектування перевізників краю.

Метою таких заходів є забезпечення безпеки перевезень пасажирів та вантажів, запобігання використанню незадекларованої праці, порушень вимог трудового законодавства та нормативно-правових актів з охорони праці.

Сьогодні, зокрема, була обстежена ділянка автодороги на в’їзді у село Розівка Ужгородського району. Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Маріанна Гукс повідомила, що частина з перевірених водії, як з’ясувалося, працює на договірній основі, дехто сам є суб’єктом господарювання. Правда, були й такі, що не мали при собі необхідних документів, тож інформація щодо таких водіїв ще встановлюється.

Принагідно посадовці Управління Держпраці роздали водіям спеціальні буклети з інформацією про переваги легального і недоліки тіньового працевлаштування, а також розповіли про серйозну фінансову відповідальність, передбачену за порушення вимог трудового законодавства.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах