20:47 15.112018
Днями запрацювала Перша Закарпатська Палинчарня
Економіка
7551
Підприємство з виробничими потужностями запустили у селі Минай, що під Ужгородом. Виробництво палинки проходить кілька етапів: збір врожаю, бродіння, варка і купаж. Весь процес займає близько півтори місяці. Наразі виробляють напій з восьми видів дистилятів: сливового, яблучного, черешневого, грушевого, айвового, абрикосового, виноградного і фруктового.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Тячівщині затримали зловмисника, який у стані спʼяніння викрав авто та скоїв на ньому дві аварії
11:41
На Закарпатті оголошено лавинонебезпеку ІІІ рівня
11:36
ВИЙШОВ № 553 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
В Ужгороді презентували видання «Августин Волошин: шлях у безсмертя»
09:46
Науковці Закарпаття та Кошицького краю дослідили як адаптуватися до змін клімату в регіоні
09:23
Студенти УжНУ знайомились з потенційними роботодавцями під час «Ярмарку вакансій»
09:02
Внаслідок ДТП у Нижніх Воротах загинув житель Прикарпаття
08:47
Двоє ужгородських підлітків мало не до смерті побили чоловіка, а мукачівець поламав знайомому шию
08:32
У селі Сасівка на тиждень закриють переїзд
17:08
Піаністи з Берегівської школи мистецтв здобули призові місця на міжнародному конкурсі
16:51
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
У Берегові відбувся футбольний турнір «Кубок Єне Бузанского»
12:25
Всі Публікації
Фото
Відео