14231
21:01 8.112018

Про сільський туризм говорили на семінарі в НПП «Синевир»

Економіка 3025

7 листопада на базі візит-центру НПП «Синевир» відбувся семінар ,,Сільський туризм: з чого розпочати та як досягти успіху”, ініційований Департаментом економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації. 

Під час семінару мова йшла про правові підстави надання послуг з тимчасового проживання і харчування в садибах сільського та агро-туризму. Про це детально розповів Богдан Пранничук, голова Закарпатської обласної спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму. Він також поділився провідними прикладами успішних проектів галузі та запропонував ознайомитись з методичними рекомендаціями власникам сільських садиб, які є серйозним напрацюванням і можуть допомогти покращити роботу.

Йшла мова й про категоризацію і стандартизацію агротуристичних об’єктів, про що учасників семінару ознайомив Павло Горішевський, голова Івано-Франківської обласної спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму. Доповідач також розповів про ефективні рекламні заходи, що допомагають просувати рекреаційні послуги, залучати достатню кількість клієнтів.

Про оцінку споживчого ринку і його сегментацію йшлося у доповіді доцента кафедри туризму ДВНЗ ,,Ужгородський національний університет”. Андрія Мельника. Не менш цікавою була інформація про європейський досвід ведення сільського туризму і успішні практики у Карпатському регіоні. Приклад успішних людей надихає і мотивує.
Після закінчення семінару спеціаліст Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації Любов Когуш побажала учасникам нових ідей, успіхів у їх втіленні та вручила сертифікати.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах