13780
11:41 12.102018

Укрпошта може надавати послуги з оформлення міжнародних відправлень

Економіка 3749

Укрпошта отримала ліценцію митного брокера: оформлення міжнародних відправлень стає ще зручнішим.

3cee03f16e025a4c4456f628550bf95f_XL

Головна пошта країни отримала ліцензію митно-брокерської діяльності – відтепер компанія може надавати послуги митного оформлення для експортерів та імпортерів. Таким чином Укрпошта спрощує для представників малого та середнього бізнесу відправлення товарів, що підлягають митному декларуванню. Цей сервіс для підприємців почав працювати з 10 жовтня.

«Укрпошта є ключовим міжнародним перевізником для електронної комерції B2C сегменту в пересиланні посилок до 30 кг. Час і наші клієнти вимагають більш повного циклу їх підтримки та додаткових сервісів. Багато експортерів відправляють міжнародні відправлення із товарами, що підлягають митному декларуванню, наприклад, ювелірні прикраси, вироби мистецтва, і хотіли б допомоги в оформленні необхідних документів. Укрпошта, отримавши ліцензію митного брокера, тепер надає сервіс, що значно спростить та прискорить оформлення митних декларацій для наших клієнтів», – відзначив перший заступник генерального директора з операційної діяльності Укрпошти Олександр Перцовський.

Клієнти національного поштового оператора, який співпрацює із 192 країною світу, можуть в рамках базової послуги Укрпошти з міжнародної доставки ще оформити сервіс із підготовки вантажно-митних декларацій.

Про деталі сервісу із оформлення вантажно-митних декларацій для міжнародних відправлень можна дізнатися у контакт-центрі Укрпошти за тел. 0 800 300 545 чи у регіонального менеджера.

Нагадаємо, що в 2017 році Укрпошта збільшила обсяги міжнародних операцій на 34,5% та доставила майже 6 млн кг експортних та імпортних відправлень. Основними країнами, куди українці експортують з Укрпоштою були США, Ізраїль, Канада, Велика Британія, а імпортують – з Китаю, Нідерландів, Ізраїлю, США.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах