13774
09:49 12.102018

Закарпатські митники стали учасниками міжнародної конференції

Економіка 3407

655655656Протягом вихідних, з 5 по 7 жовтня 2018 року, в Закарпатській області відбувалась ІІ Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми інтелектуальної власності в Україні та Європейському Союзі».

Під час конференції учасники системно обговорили проблеми в окресленій сфері в Україні та ЄС. Науковці та практики мали чудову нагоду обмінятись досвідом та спробувати знайти спільні шляхи подолання сучасних викликів у протидії розповсюдженню контрафактних товарів.

В роботі конференції разом з вітчизняними та закордонними науковцями, практикуючими юристами та представниками бізнесу взяли участь і працівники Закарпатської митниці ДФС, повідомила “Карпатському об‘єктиву” ДФС у Закарпатській області.

Заступник начальника Закарпатської митниці ДФС Микола Ясевич, завідувач спеціалізованого сектору Олег Присяжний поділились досвідом митниці у сфері реалізації практичних заходів щодо захисту інтелектуальної власності на кордоні.

Відтак Лілія Дорофеєва, начальник юридичного відділу Закарпатської митниці ДФС кандидат юридичних наук представила доповідь з використання митними органами України міжнародного досвіду у сфері захисту прав інтелектуальної власності.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах