13505
14:50 1.102018

Шестеро закарпатських платників податків – найсумлінніші в Україні

Економіка 2393

1504195652_21200590_492117011141847_1738909517888483374_oДнями в Києві відбулось засідання членів Вищої рейтингової комісії «Сумлінні платники податків-2017». Воно пройшло прозоро, відкрито і конструктивно: із 173 платників податків України, які подали заявки на участь у конкурсі за результатами їх діяльності 2017 року, переможцями стали 44 великі, середні та малі підприємства із різних регіонів України.

Відрадно те, що серед переможців – 6 закарпатських платників податків. Зокрема, це Фермерське господарство «Коник», ТОВ «Проектно-будівельний комплекс», ДП «Санаторій шаян» ЗАТ Лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», ТОВ «Інтер-каштан», ТОВ «Прогрес-С» та СП у формі ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг». Це друге місце за кількістю сумлінних платників по Україні. Перше цьогоріч – за Києвом – 11 платників.

Варто зазначити, що шанси на перемогу в цьому конкурсі мали не лише великі платники податків, а й малі, оскільки вагому роль в оцінюванні відіграють не абсолютні, а відносні показники ефективності роботи. Це означає, що сума сплачених податків не є вирішальною. Насамперед, для перемоги кандидати на перемогу в Рейтингу повинні продемонструвати високі досягнення з дотримання податкової дисципліни, своєчасність сплати податків і зборів, середню заробітну плату на підприємстві, кількість робочих місць, соціальні програми та благодійні акції, а також суму сплачених податків за 2017 бюджетний рік, повідомила “Карпатському об’єктиву” ДФС у Закарпатській області

– Дякуємо закарпатським сумлінним платникам за роботу, а заодно вітаємо переможців! Бажаємо їм процвітання та успішного розвитку бізнесу. Такий результат, в масштабах всієї України, надзвичайно позитивний сигнал та приклад для всього бізнесу нашої області. Сподіваємось, що в наступному році у нас буде ще більше сумлінних платників податків, адже найкращий показник цивілізованого ведення бізнесу – сумлінна сплата податків, – зазначає Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах