13211
18:08 17.092018

Якість послуг та модернізація сервісу - у Закарпатській службі зайнятості визначили пріоритетні напрямки роботи

Економіка 3286

У понеділок, 17 вересня, у Закарпатському обласному центрі зайнятості пройшла розширена нарада з підведення підсумків роботи обласної служби зайнятості за 8 місяців 2018 року та завдання на період до кінця поточного року, за участі керівництва та начальників структурних підрозділів Закарпатського ОЦЗ, директорів філій та базових центрів зайнятості.

DSC00875_

Серед основних питань винесених до розгляду – діяльність в умовах реорганізації служби зайнятості як сервісної установи з метою надання якісних соціальних послуг, підведення підсумків роботи за 8 місяців 2018 року та визначення пріоритетних завдань на період до кінця поточного року, впровадження процедури профілювання та соціального супроводу за підходом кейс – менеджменту, реалізація програми державної служби зайнятості щодо профорієнтаційної роботи.

Відкриваючи нараду, директор Закарпатського обласного центру зайнятості зазначив: «Пріоритетним напрямком діяльності служби зайнятості є підвищення якості надання соціальних послуг та модернізація сервісу. У січні-серпні 2018 року за сприянням центрів зайнятості області отримали роботу 13,5 тис. осіб, що на 384 особи або 2,9% більше ніж за аналогічний період минулого року. Із усіх працевлаштованих 71,2 % були скеровані на роботу до отримання статусу. Це вказує на злагоджену, чітку роботу фахівців служби зайнятості.»

Досвідом роботи щодо скорочення тривалості пошуку роботи безробітними, по організації профорієнтаційної роботи з шкільною молоддю, з розширення видів громадських робіт, в т.ч. з надання послуг з супроводу, догляду, обслуговування, соціально-медичного патронажу осіб з інвалідністю, надання допомоги учасникам АТО, сім’ям загиблих учасників АТО, ділилися директори Міжгірської, Хустської та Великоберезнянської філій Закарпатського обласного центру зайнятості.

Окрім основних напрямків діяльності служби зайнятості, колеги обговорили і поточні робочі питання, що стосуються реорганізації в Закарпатській обласній службі зайнятості, підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, ведення договірної роботи та платіжної дисципліни.

Наприкінці наради Юрій Фущич подякував всім за плідну роботу та побажав успіхів у виконанні поставлених завдань.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах