12964
14:02 2.092018

В Ужгородській районній державній адміністрації відбулось чергове засідання колегії

Економіка 2900

Чергове засідання колегії райдержадміністрації відбулося сьогодні, 30 серпня. Серед запрошених – заступник голови районної ради, начальник та перший заступник Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області, директор Ужгородського районного центру зайнятості, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та голови виконавчих комітетів місцевих радГоловувала на засіданні голова райдержадміністрації Еріка Кинєв.

30.08.18IMG_1825На розгляд членів колегії було винесено три питання:

  • про стан підготовки закладів освіти до 2018-2019 навчального року (інформувала начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Михайлишина М.І);
  • про підсумки економічного і соціального розвитку району за I півріччя 2018 року (інформувала начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Москалюк Л.Д.);
  • про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації за І півріччя 2018 року (інформувала завідувач сектору роботи зі зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Петрунь Г.В.).

Розглядаючи кожне питання члени колегії робили детальний аналіз з зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи в районі. З усіх питань, що були розглянуті на засіданні, прийняли рішення.
Матеріали колегії розміщені у розділі „Офіційні документи” – „Матеріали колегії”.

Після засідання колегії проведено робочу нараду щодо стану виготовлення проектно-кошторисної документації, проведення тендерних процедур та хід ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення.

По проблемам, які виникли з ремонтом доріг інформував старший інспектор відділу інфраструктури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Вячеслав Крупнік. Станом на серпень 2018 року райдержадміністрацією, селищною та сільськими радами спланована та проведена значна робота по плануванню фінансування та виготовлення ПКД, проведенню її експертизи та організації ремонтних робіт з капітального і поточного ремонтів автомобільних доріг району, доріг (вулиць) комунальної власності у населених пунктах.

Відсоток виконаних та профінансованих ремонтних робіт складає 34% від запланованих.

Згідно районної програми розвитку місцевих автомобільних доріг загального користування на період 2018-2020 років виготовлено проектно-кошторисну документацію та проведено її експертизу на проведення капітального ремонту 8 із 9 автодоріг, замовником робіт на яких є райдержадміністрація. Розпочато проведення тендерної процедури по визначенню виконавця ремонтних робіт на 5 автодорогах.

Підводячи підсумки проведеної наради прийнято рішення активізувати роботу щодо виготовлення необхідної документації, а відділу інфраструктури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації продовжувати постійний моніторинг стану проведення ремонтних робіт на автомобільних шляхах району.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах