10992
08:49 11.052018

Депутати Закарпатської облради розглянуть пропозиції щодо покращення розвитку підприємництва та сприяння залученню інвестицій

Економіка 2799

На розгляд депутатів облради підготовлено проект рішення «Про внесення змін до Порядку використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів – у рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки».

710_6001-

Даний документ завчасно оприлюднено на сайті облради і планується затверджуватися депутатами у ході 11-ї сесії, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатської облради.

Метою проекту рішення є покращення розвитку підприємництва та сприяння залученню інвестицій шляхом фінансової підтримки діяльності малих та середніх підприємств через часткове відшкодування за рахунок коштів обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів в області.

– Прийняття даного рішення сприятиме розширенню переліку банківських установ та залученню більшої кількості учасників до проведення конкурсу з відбору інвестиційних проектів для отримання суб’єктами малого і середнього підприємництва часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проектів в області, – зазначає очільник облради Михайло Рівіс.

Проектом рішення вносяться зміни до Порядку використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів – у рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки, затвердженого рішенням обласної ради 21.09.2017 №910.

Питання щодо внесення змін до Порядку в частині розширення переліку банківських установ, кредитні угоди яких можуть використовуватись суб’єктами господарювання для участі у конкурсному відборі для отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів обговорювалось 21.04.2018 року у м. Хуст на засіданні за круглим столом за участі приватних підприємців області та 25.04.2018 року на засіданні Громадської Ради при Закарпатській облдержадміністрації.

Очікуваними результатами реалізації проекту рішення є забезпечення ефективного використання коштів обласного бюджету, сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, забезпечення доступності до фінансової підтримки діяльності суб’єктів малого і середнього підприємництва через часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проектів – у рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини